mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden hoe Coen voor U kan optreden. Ten eerste : in welke outfit komt hij voor U spelen ?

1 :"Middeleeuws" Troubadour, 2 : Shantyman/Piraat, 3 : Gypsy/ Bohemiën of 4 : In Pak met Hoed. Andere thema's zijn ook mogelijk ( zoals Dickensstijl tijdens de Kerstdagen ) Optredens kunnen varieren in lengte. Gemiddeld duren ze 3 tot 4 uur Coen verdeelt zijn optreedtijd in setjes die ongeveer 30-40 minuten duren. Dan gaat hij er even uit om wat later weer te verschijnen. Dit gebeurt vrij intuitief en dat werkt uitstekend in de praktijk. Prijzen voor Duo en Trio optredens vindt U op de volgende pagina. Als er gebruik gemaakt moet worden van versterking, dan neemt Coen graag zijn geluidsinstallatie mee. Dit gebruik en de opbouw kost U wat extra. ( U kunt deze installatie dan ook gebruiken voor speeches en andere dingen ) Voor hele speciale projecten gaan de financiële afspraken altijd in overleg met de klant. 

               Ten tweede : Waar treed Coen allemaal op ?                                                                             In Feestzalen, Kastelen, Restaurants en Winkelcentra, overal kunt U hem vinden. Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland waar hij niet geweest is. Lokaties kunnen binnen en buiten zijn ( in de bossen, in de tuin, in het hart van de stad of op een schip ) het maakt hem niets uit en een beetje kou evenmin.

                 Ten derde : doet Coen ook Duo optredens ?

Jazeker, hij treedt regelmatig op met de fluitiste Lidy Groen en samen vormen ze "Takes Two to Tango". Dit Duo heeft vele verschijningsvormen :

De kostuumthema's waarin zij verschijnen zijn : Gypsy, Middeleeuws, Bananamamma & Piraat, Gompie en Cornelius, Cotton Candy & Billy Joe,, Piraten, Chic in Avond kledij, Sneeuwpop Duo. Ruim 20 jaar spelen en zingen ze al samen en zijn feilloos op elkaar ingespeeld. Naast talloze meerstemmig gezongen liedjes brengen ze ook tientallen instrumentale nummers wat hun optreden zeer veelzijdig maakt.

Coen geeft ook optredens met zijn dochter Dana. Zij speelt viool en zingt. Samen spelen zij graag op markten en kinderfeestjes. Coen geeft ook workshops over de Middeleeuwen aan kinderen van groep 3 en 4. Dit gebeurd onder de paraplu van KunstCentraal, een educatief bedrijf uit Bunnik, Utrecht.                

Troubadour in Actie

mogelijkheden